Berita Baik : Free Postage & Diskaun


BERITA BAIK

Berita baik untuk semua pelanggan setia dan bakal pelanggan Sticker Cool yang ingin menempah Sticker Warna 😍

Untuk makluman, kami ambil tempahan Sticker Warna yang juga produk utama kami ini sejak 2013. (Kami mula bisnes secara official berdaftar SSM sejak 2010)

Sejak dari awal, tempahan Sticker Warna dikenakan caj postage / caj pengeposan.

Alhamdulillah kami berbesar hati menghapuskan caj ini bermula 22 Julai 2019. Bermakna FREE POSTAGE untuk semua tempahan Sticker Warna ke seluruh Malaysia TANPA KENAIKAN HARGA STICKER 😍

Ada lagi.. Kami juga kini memberi diskaun untuk tempahan Sticker Warna 400 sticker ke atas. Sebelum ini, tempahan 500 sticker ke atas baru kami beri diskaun. Jadi sekarang tempah 400 sticker dah dapat diskaun. Best kan? 😍

Terima kasih kepada semua pelanggan, teruskan menyokong Sticker Cool. ❤️

Perkhidmatan Print Dokumen & Fotostat / Photocopy - Bandar Penawar, Johor


Assalamualaikum.
😍 Alhamdulillah.. Sticker Cool - Tempah Sticker Online kini ada perkhidmatan print & fotostat / photocopy. Kepada penduduk di kawasan sekitar Taman Mutiara Desaru / Bandar Penawar, Johor yang memerlukan perkhidmatan ini sila whatsapp (klik link ini ya) www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp 😊😘

Kami juga boleh diikuti melalui
🌼IG official : stickercool
🌼IG untuk catalog : stickercool.catalogue
🌼 Website : www.stickercool.com
🌼 Website : www.kedaiirtiyah.com

#stickercooldotcom #stickercool
.
#printbandarpenawar #printdesaru #fotostatbandarpenawar #fotostatdesaru #photocopybandarpenawar #photocopydesaru
.
#stickerbandarpenawar #desaru #printsticker #bandarpenawar #bandarpenawarkotatinggi #bandarpenawarjohor #cetaksticker #cetakstickermurah #stickerwarnastickercool #stickermurah #stickerkahwin #stickeraqiqah #stickerkuihraya #stickermajlis #stickerproduk #buatstickermurah #tempahsticker #stickerkalisair #stickerwaterproof #stickertransparent #stickerlutsinar #stickertelus



Guna Design Ready Made, Tinggal Pilih Je


Bisnes dah besar nanti cari branding consultant. Peringkat awal, tempah sticker guna design yg Ready Made, tinggal pilih je.

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Tinggal Pilih Je


Mula-mula tempah sticker guna design biashe-biashe, tinggal pilih je. Yg penting no tel ada, senang contact.

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Teringin Nak Ada Sticker?


"Teringin nak ada sticker, nak tampal pd barang jualan. Selama ni tak ada sticker".
Meh sini 😊 tak susah pun

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Senang Je Tempah Sticker


Macam mana cara nak tempah sticker? Susah? Tak susah pun. Tak tahu, tak faham, tanya. Tokey tak makan orang. Tokey makan nasik 🥰

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Design Ready Made Kami


Kalau guna 'design ready made' kami, perkataan nak cetak tu ikut apa yg anda nak. Dalam design tu contoh je 😊

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Untung Tampal Sticker


Kadang kala pelanggan beli barang yg kita jual tu bukan untuk diri sendiri. Ada yang beli utk bagi orang lain. Untunglah kalau kita memang tampal sticker. Nombor whatsapp kita ada di sticker tu. 😘

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker


+60132000503

Gambar Semua Design Ready Made (Urus Niaga B)


+60132000503
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...