Guna Design Ready Made, Tinggal Pilih Je


Bisnes dah besar nanti cari branding consultant. Peringkat awal, tempah sticker guna design yg Ready Made, tinggal pilih je.

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Tinggal Pilih Je


Mula-mula tempah sticker guna design biashe-biashe, tinggal pilih je. Yg penting no tel ada, senang contact.

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Teringin Nak Ada Sticker?


"Teringin nak ada sticker, nak tampal pd barang jualan. Selama ni tak ada sticker".
Meh sini 😊 tak susah pun

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Senang Je Tempah Sticker


Macam mana cara nak tempah sticker? Susah? Tak susah pun. Tak tahu, tak faham, tanya. Tokey tak makan orang. Tokey makan nasik 🥰

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Design Ready Made Kami


Kalau guna 'design ready made' kami, perkataan nak cetak tu ikut apa yg anda nak. Dalam design tu contoh je 😊

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Untung Tampal Sticker


Kadang kala pelanggan beli barang yg kita jual tu bukan untuk diri sendiri. Ada yang beli utk bagi orang lain. Untunglah kalau kita memang tampal sticker. Nombor whatsapp kita ada di sticker tu. 😘

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Jangan Tangguh Tempah Sticker


Tempah sticker tu macam tempah baju raya la juga. Jangan tangguh nak tempah.. Kalau jadual penuh nanti gigit jari 😅

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

Mana Satu?


Tunggu bisnes maju baru nak kena ada sticker atau kena ada sticker untuk maju (tingkatkan jualan)? 🙂

Sticker Cool
www.wasap.my/60132000503 @ https://stickercool.com/whatsapp
Fb : Sticker Cool - Tempah Sticker Online @stickercooldotcom 😊 ig : @stickercool 😊 www.stickercool.com
#stickercooldotcom #stickercool #rafeahshareilmu #stickercoolshareilmu #tempahsticker

+60132000503

Gambar Semua Design Ready Made (Urus Niaga B)


+60132000503
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...