POS LAJU ke seluruh Malaysia
SELF PICK UP : Bandar Penawar / Desaru, Johor
COD

+60132000503

Visit Out Instagram

Dah fikir-fikir kan projek kuih raya 2018?

Dah fikir-fikir kan projek kuih raya 2018? Sampel kuih macam mana? Letak la sticker.. Senang bakal pelanggan nak order ke.. Usha2 media sosial kalian ke.. Hehehe

Kena pantas tau.. Janganlah tunggu last minutes.. Tangguh punya tangguh semua tak menjadi. Orang lain dah sampai bulan.. Kita baru nak tempah sticker.. Tapi tiba-tiba dpt tahu tempahan sticker dah penuh.. 😱 Eh!? Membebel pulak..

Gambar ni cerita 2017 punya baru sempat upload 😂 Pelanggan happy. Tokey Sticker Cool lagi happy 🤗😀😍 .

Anda bila lagi? Mari tempah sticker / buat sticker dengan kami. Sticker majlis kahwin, produk seperti kek, biskut raya, homemade desserts dll. Kami ada design ready made yg free caj design. Nak custom made, boleh bincang. 🤗

whatsapp kami, klik link ini : https://stickercool.com/whatsapp atau www.wasap.my/60132000503 Tidak perlu save number utk whatsapp kami .

Kami juga boleh diikuti melalui
🔹Facebook : Sticker Cool - Tempah Sticker Online
🔹IG official : stickercool
🔹IG untuk katalog : stickercool.catalogue
🔹 Website : www.stickercool.com
🔹 Website : www.kedaiirtiyah.com

 TERMA DAN SYARAT : www.stickercool.com / www.kedaiirtiyah.com 🌼
Terma dan syarat dianggap dipersetujui apabila pelanggan membuat tempahan.

STICKER WARNA : Urus Niaga B : Design Ready Made : Kod : SW098

Urus Niaga B
Ini adalah design Ready Made yang kami sediakan. Design ini boleh diminta untuk diubah suai jika mahu. Design-design Ready Made akan ditambah dari masa ke semasa.

Buang / remove elemen dalam design tidak dikenakan caj. Cth buang popcorn.

Pastikan baca dahulu maklumat seperti caj ubah suai, harga, kos pos, minimum order, jenis material, hak cipta design dan lain-lain (sila klik butang ini)
#urusniaga-b
Anda boleh mencari design mengikut labels kategori tertentu seperti bentuk, tema, gambar / elemen dan warna. Rujuk bahagian kanan halaman ini.

STICKER WARNA : Urus Niaga B : Design Ready Made : Kod : SW097

Urus Niaga B
Ini adalah design Ready Made yang kami sediakan. Design ini boleh diminta untuk diubah suai jika mahu. Design-design Ready Made akan ditambah dari masa ke semasa.

Buang / remove elemen dalam design tidak dikenakan caj. Cth buang pretzel.

Pastikan baca dahulu maklumat seperti caj ubah suai, harga, kos pos, minimum order, jenis material, hak cipta design dan lain-lain (sila klik butang ini)
#urusniaga-b
Anda boleh mencari design mengikut labels kategori tertentu seperti bentuk, tema, gambar / elemen dan warna. Rujuk bahagian kanan halaman ini.


STICKER WARNA : Urus Niaga B : Design Ready Made : Kod : SW096

Urus Niaga B
Ini adalah design Ready Made yang kami sediakan. Design ini boleh diminta untuk diubah suai jika mahu. Design-design Ready Made akan ditambah dari masa ke semasa.

Buang / remove elemen dalam design tidak dikenakan caj. Cth buang reben.

Pastikan baca dahulu maklumat seperti caj ubah suai, harga, kos pos, minimum order, jenis material, hak cipta design dan lain-lain (sila klik butang ini)
#urusniaga-b
Anda boleh mencari design mengikut labels kategori tertentu seperti bentuk, tema, gambar / elemen dan warna. Rujuk bahagian kanan halaman ini.

STICKER WARNA : Urus Niaga B : Design Ready Made : Kod : SW095

Urus Niaga B
Ini adalah design Ready Made yang kami sediakan. Design ini boleh diminta untuk diubah suai jika mahu. Design-design Ready Made akan ditambah dari masa ke semasa.

Buang / remove elemen dalam design tidak dikenakan caj. Cth buang reben.

Pastikan baca dahulu maklumat seperti caj ubah suai, harga, kos pos, minimum order, jenis material, hak cipta design dan lain-lain (sila klik butang ini)
#urusniaga-b
Anda boleh mencari design mengikut labels kategori tertentu seperti bentuk, tema, gambar / elemen dan warna. Rujuk bahagian kanan halaman ini.


STICKER WARNA : Urus Niaga B : Design Ready Made : Kod : SW094

Urus Niaga B
Ini adalah design Ready Made yang kami sediakan. Design ini boleh diminta untuk diubah suai jika mahu. Design-design Ready Made akan ditambah dari masa ke semasa.

Buang / remove elemen dalam design tidak dikenakan caj. Cth buang nasi lemak.

Pastikan baca dahulu maklumat seperti caj ubah suai, harga, kos pos, minimum order, jenis material, hak cipta design dan lain-lain (sila klik butang ini)
#urusniaga-b
Anda boleh mencari design mengikut labels kategori tertentu seperti bentuk, tema, gambar / elemen dan warna. Rujuk bahagian kanan halaman ini.

STICKER WARNA : Urus Niaga B : Design Ready Made : Kod : SW093

Urus Niaga B
Ini adalah design Ready Made yang kami sediakan. Design ini boleh diminta untuk diubah suai jika mahu. Design-design Ready Made akan ditambah dari masa ke semasa.

Buang / remove elemen dalam design tidak dikenakan caj. Cth buang cupcake.

Pastikan baca dahulu maklumat seperti caj ubah suai, harga, kos pos, minimum order, jenis material, hak cipta design dan lain-lain (sila klik butang ini)
#urusniaga-b
Anda boleh mencari design mengikut labels kategori tertentu seperti bentuk, tema, gambar / elemen dan warna. Rujuk bahagian kanan halaman ini.


PROMOSI STICKER NAMA BUKU SEKOLAH

PROMOSI STICKER NAMA BUKU SEKOLAH
Tempahan utk sticker nama buku sekolah telah ditutup.
Akan buka semula bermula Oktober 2018 utk sesi persekolahan 2019 In shaa Allah


sticker buku sticker nama buku sekolah sticker jawi sticker nama jawi stiker sticker kahwin sticker produk product mudah bagus kalis air waterproof print sticker kuih raya kek biskut order sticker sticker aqiqah cetak sticker print sticker sticker jual sticker label buat sticker tempah sticker murah label nama kahwin produk product perniagaan bisnes majlis bulat biasa gold silver transparent lutsinar

sticker buku sticker nama buku sekolah sticker jawi sticker nama jawi stiker sticker kahwin sticker produk product mudah bagus kalis air waterproof print sticker kuih raya kek biskut order sticker sticker aqiqah cetak sticker print sticker sticker jual sticker label buat sticker tempah sticker murah label nama kahwin produk product perniagaan bisnes majlis bulat biasa gold silver transparent lutsinar

Assalamualaikum 😊
Jom tempah sticker nama buku sekolah dengan Sticker Cool. Promosi ini untuk tempoh terhad sempena kembali ke sekolah.

1 set = 80 sticker

✔Harga
1 set = RM10
2 set - 4 set = RM8 setiap set
5 set ke atas = RM5 setiap set
*boleh campur nama (cth: 5 nama = 5 set)

+ Postage RM 7 semenanjung ATAU
self collect : Desaru, Johor.

✔Lihat gambar contoh
Saiz sticker (lebar x tinggi): 8cm x 1cm
Jenis sticker: mirrorcoat (kertas, warna putih)
Cetakan tulisan: warna hitam (kalis air)
Saiz dan jenis tulisan: Standard (Kami tentukan ikut kesesuaian ruang & kepanjangan nama)

Nama tulisan jawi pun boleh. Tiada keyboard jawi di smartphone? Guna keyboard online di http://www.arabic-keyboard.org/ kemudian copy paste text jawi ke whatsapp 😊

Whatsapp +60132000503
klik : https://stickercool.com/whatsapp
klik : http://www.wasap.my/60132000503
(Klik jika sedang guna smartphone / telefon. Tidak perlu save nombor utk whatsapp kami).


#stickerwarnastickercool #stickercool #stickerproduk #stickerproduct #stickermurah #stickermurahmalaysia #stickerkahwin #stickeraqiqah #stickerakikah #stickerkek #stickerbiskutraya #stickermajlis #stickermajliskahwin
#labelproduk #labelmurah #doorgiftmurah #stickernamabukusekolah #stickernamabuku #stickernama #stickernamajawi #stickernamajawibuku
#stickermirrorcoat #buatsticker #cetaksticker #cetakstickermurah #tempahsticker #tempahstickermalaysia #printstickermalaysia #stickermalaysia #poslaju


+60132000503