POS LAJU ke seluruh Malaysia
SELF PICK UP : Bandar Penawar / Desaru, Johor
COD

+60132000503

Visit Out Instagram

Dah fikir-fikir kan projek kuih raya 2018?

Dah fikir-fikir kan projek kuih raya 2018? Sampel kuih macam mana? Letak la sticker.. Senang bakal pelanggan nak order ke.. Usha2 media sosial kalian ke.. Hehehe

Kena pantas tau.. Janganlah tunggu last minutes.. Tangguh punya tangguh semua tak menjadi. Orang lain dah sampai bulan.. Kita baru nak tempah sticker.. Tapi tiba-tiba dpt tahu tempahan sticker dah penuh.. 😱 Eh!? Membebel pulak..

Gambar ni cerita 2017 punya baru sempat upload 😂 Pelanggan happy. Tokey Sticker Cool lagi happy 🤗😀😍 .

Anda bila lagi? Mari tempah sticker / buat sticker dengan kami. Sticker majlis kahwin, produk seperti kek, biskut raya, homemade desserts dll. Kami ada design ready made yg free caj design. Nak custom made, boleh bincang. 🤗

whatsapp kami, klik link ini : https://stickercool.com/whatsapp atau www.wasap.my/60132000503 Tidak perlu save number utk whatsapp kami .

Kami juga boleh diikuti melalui
🔹Facebook : Sticker Cool - Tempah Sticker Online
🔹IG official : stickercool
🔹IG untuk katalog : stickercool.catalogue
🔹 Website : www.stickercool.com
🔹 Website : www.kedaiirtiyah.com

 TERMA DAN SYARAT : www.stickercool.com / www.kedaiirtiyah.com 🌼
Terma dan syarat dianggap dipersetujui apabila pelanggan membuat tempahan.

+60132000503